Πως να

Απόκρυψη βίντεο YouTube από άλλους

Η αποστολή πολλών βίντεο στο YouTube ταυτόχρονα είναι ένα γρήγορο. Αλλά θέλετε πραγματικά όλος ο κόσμος να απολαύσει τα βίντεό σας (διακοπές); Μπορείτε επίσης να περιορίσετε τα βίντεο σε ένα μικρό κοινό ή μόνο στον εαυτό σας.

Μεταβείτε στη διεύθυνση www.youtube.com και συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο όνομα χρήστη σας επάνω δεξιά και επιλέξτε Βίντεο. Δίπλα στα απεσταλμένα σας βίντεο θα δείτε αν είναι κρυμμένα ή δημόσια.

Εκτός από τα βίντεό σας, μπορείτε να δείτε αν είναι δημόσια ή ιδιωτικά.

Για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις απορρήτου, κάντε κλικ κάτω από το βίντεο επεξεργασία. Μεταβείτε στο παράθυρο Επιλογές μετάδοσης και κοινής χρήσης και ορίστε το στην επιθυμητή επιλογή. Μπορείτε να επιλέξετε από τρεις διαφορετικές επιλογές. Δημόσιο: Όλοι μπορούν να δουν το βίντεο και θα συμπεριληφθούν στα αποτελέσματα αναζήτησης του YouTube. Κρυμμένος: Όποιος έχει τον σύνδεσμο μπορεί να παρακολουθήσει το βίντεο, αλλά δεν θα συμπεριληφθεί στη μηχανή αναζήτησης του YouTube. Ή Ιδιαιτερώς: μόνο τα άτομα που έχετε πρόσβαση μπορούν να παρακολουθήσουν το βίντεο. Μπορείτε να παραχωρήσετε πρόσβαση μέσω ονόματος χρήστη ή διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου YouTube.

Μπορείτε να καθορίσετε με ακρίβεια ποιος μπορεί να παρακολουθήσει το βίντεο μέσω ονόματος χρήστη ή διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου YouTube.