Πως να

Διαχειριστείτε το βιβλίο διευθύνσεών σας στο Gmail

Ως χρήστης του Gmail, το βιβλίο διευθύνσεών σας είναι γεμάτο με άτομα με τα οποία δεν έχετε μιλήσει εδώ και πολύ καιρό. Η Google δημιουργεί αυτόματα μια νέα επαφή για κάθε email. Αυτό γίνεται γρήγορα μπερδεμένο. Αυτό θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τον έλεγχο του βιβλίου διευθύνσεών σας στο Gmail.

  • Αποκλεισμός email σε Gmail, Outlook και iOS 25 Δεκεμβρίου 2020 12:12 μ.μ.
  • Με αυτόν τον τρόπο ρυθμίζετε μια απόδειξη ανάγνωσης για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 07 Δεκεμβρίου 2020 16:12
  • Αυτός είναι ο χώρος εργασίας Google στις 28 Οκτωβρίου 2020, 9:10 π.μ.

Εύρεση του βιβλίου διευθύνσεων

Το βιβλίο διευθύνσεων Gmail είναι στην πραγματικότητα αρκετά καλά κρυμμένο. Συνδεθείτε στο www.gmail.com και κάντε κλικ στο τρίγωνο προς τα κάτω στην επάνω αριστερή γωνία, δίπλα στο λογότυπο του Gmail. Θα εμφανιστεί ένα μενού επιλογής, όπου κάνετε κλικ Επαφές κλικ. Εάν είστε ήδη (ή αυτόματα) συνδεδεμένοι, μπορείτε επίσης να φτάσετε εκεί κάνοντας πλοήγηση απευθείας στη διεύθυνση //contacts.google.com. Όταν έρχεστε εδώ για πρώτη φορά, η Google σας δείχνει σε μια σειρά οθονών οδηγιών με όλες τις δυνατότητες. Για παράδειγμα, σε αυτήν τη σελίδα μπορείτε επίσης να εισαγάγετε ή να εξαγάγετε επαφές όταν αλλάζετε από (ή σε) άλλη υπηρεσία αλληλογραφίας. Η δημιουργία ομάδων αλληλογραφίας είναι επίσης μια επιλογή.

Διαγραφή επαφών

Εάν έχετε κάνει κλικ στις οθόνες, μπορείτε να ξεκινήσετε. Αρχικά, θα δείτε επαφές που στέλνετε τακτικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πιθανότατα θέλετε να το αποθηκεύσετε σωστά, οπότε κάντε κλικ πρώτα Εμφάνιση όλων για να εμφανίσετε όλες τις επαφές σας. Εάν θέλετε να βρείτε ένα συγκεκριμένο άτομο, χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης στην κορυφή. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στους τρεις κάθετους κύκλους (Περισσότερες δράσεις) και κάντε κλικ αφαιρώ. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε πολλά άτομα ταυτόχρονα ελέγχοντάς τα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα ανοίξει μια νέα γραμμή με εικονίδιο σκουπιδιού. Αυτό θα αφαιρέσει όλες τις επιλεγμένες επαφές.

Συμπληρώστε περαιτέρω

Εάν αλλάξετε γνώμη αργότερα, έχετε την επιλογή να αναιρέσετε τις ενέργειές σας. Κάντε κλικ στην αριστερή στήλη Περισσότερο και επιλέξτε αυτό Επαναφορά επαφών. Η Google θα αποθηκεύσει τις αλλαγές σας για μέγιστο διάστημα τριάντα ημερών, μετά τις οποίες θα είστε πολύ αργά. Παρεμπιπτόντως, ενώ βρίσκεστε εδώ: μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε τις επαφές σας. Αυτό το κάνετε τοποθετώντας το δείκτη του ποντικιού πάνω του και πατώντας το εικονίδιο της πένας. Μπορείτε να προσθέσετε μια φωτογραφία, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση και ακόμη και γενέθλια. Έτσι, η λίστα των υπόλοιπων επαφών είναι πιο πλήρης από ποτέ. Για να διατηρήσετε την τάξη χειροκίνητα από τώρα και στο εξής, μεταβείτε στις γενικές ρυθμίσεις του Gmail. Επιλέξτε κάτω δημιουργία επαφών για αυτόματη συμπλήρωση για την επιλογή να το κάνετε μόνοι σας. Μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.