Πως να

Πώς στέλνετε μηνύματα Facebook χωρίς την εφαρμογή;

Το Facebook μας βοηθάει να κάνουμε ορισμένα πράγματα. Για παράδειγμα, η εταιρεία αποφάσισε πριν από λίγο καιρό ότι η αποστολή μηνυμάτων μέσω της εφαρμογής Facebook δεν είναι πλέον δυνατή και ότι πρέπει να εγκαταστήσετε την ειδική εφαρμογή Messenger για αυτό. Προφανώς, αλλά τι γίνεται αν δεν θέλετε; Θα στερηθείτε τα μηνύματα Facebook στο smartphone σας; Ευτυχώς όχι!

Πράγματι, η ανάγνωση και η αποστολή μηνυμάτων μέσω της εφαρμογής Facebook δεν είναι πλέον δυνατή. Εάν το κάνετε μέσω του προγράμματος περιήγησης για κινητά, μπορείτε να το κάνετε με λίγο κόλπο. Λάβετε υπόψη ότι με αυτόν τον τρόπο δεν έχετε πρόσβαση στις εκτεταμένες δυνατότητες του Messenger, γι 'αυτό το Facebook θέλει όλοι να χρησιμοποιούν την ίδια εφαρμογή. Διαβάστε επίσης: 6 συμβουλές για να αξιοποιήσετε περισσότερο το Facebook Messenger.

Στείλτε μηνύματα χωρίς Messenger

Για να στείλετε ένα μήνυμα στο smartphone σας χωρίς Facebook Messenger, μην χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Facebook, αλλά το πρόγραμμα περιήγησής σας, όπως το Safari. Πλοηγηθείτε στο www.facebook.com και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Ο ιστότοπος που βλέπετε δεν είναι ακριβώς όμορφος, αλλά φυσικά δεν έχει σημασία για την αποστολή μηνυμάτων.

Πατήστε το εικονίδιο συννεφάκι ομιλίας στην κορυφή για να ανοίξετε μηνύματα. Θα λάβετε τώρα μια προειδοποίηση ότι κάποιος σας έχει προσκαλέσει στο Messenger (με άλλα λόγια, ότι πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Messenger από εδώ και στο εξής).

Τύπος Ματαίωση και θα μεταφερθείτε στην παλιά διεπαφή των μηνυμάτων. Τώρα μπορείτε να διαβάσετε και να απαντήσετε σε μηνύματα χωρίς προβλήματα. Και εξαιρετικά καλά νέα, ακόμη και η προσθήκη μιας φωτογραφίας είναι ακόμα δυνατή με αυτόν τον τρόπο.

Δυστυχώς, δεν είναι πιο εκτεταμένες λειτουργίες όπως κινούμενα GIFS, θα πρέπει πραγματικά να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Messenger για αυτό.

Android

Επιπλέον συμβουλή: Εάν διαθέτετε συσκευή Android, ενδέχεται να μεταφερθείτε απευθείας στο Google Play Store κατά το άνοιγμα των μηνυμάτων. Αγνοήστε αυτό και ανοίξτε ξανά το πρόγραμμα περιήγησης, πατώντας το σταυρό στο αναδυόμενο παράθυρο. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στα μηνύματά σας.